5 dôvodov prečo je web od agentúry lepšie riešenie ako stránka vytvorená „na kolene“

15.04.2019

V dnešnej dobe je na internete dostupných mnoho nástrojov, ktoré vám ponúkajú vytvorenie si vlastného firemného webu za pár hodín. Cenová dostupnosť týchto riešení je často lákavá a spočiatku vyzerá ako vhodné riešenie pre online prezentáciu vašej firmy. Neskôr však mnohokrát zákazníci týchto služieb narážajú na problémy, že upraviť takto vytvorený web je takmer nemožné v rámci predplateného mesačného programu, síce vaša stránka má v administrácií mnoho funkcionalít no žiadna z nich nenapĺňa vaše potreby na sto percent.

Cena výsledného riešenia

Mnoho nástrojov na tvorbu webstránok ponúka nejaký program, za ktorý nemusíte platiť žiadne poplatky, len sa zaregistrujete a hotovo. Skvelé, nie? Až kým nezistíte, že v rámci tohto programu napr. nemôžte mať vlastnú doménu a adresa vášho firemného webu bude vyzerať napríklad takto: http://skvelýnastroj.com/nazov-mojej-firmy. Myslíte si, že týmto spôsobom budete vo svojich zákazníkoch budiť dojem serióznej spoločnosti? Prechod na platený program už vás na druhej strane bude stáť nemalé finančné prostriedky každý mesiac a aj napriek tomu celé riešenie máte len v prenájme, pokiaľ sa daná služba nerozhodne ukončiť svoje pôsobenie. V tom prípade budete potrebovať nový web, novú adresu, vaši zákazníci budú zmätení a váš biznis na tom zbytočne stratí.

Efektivita

Hoci tvorba webu môže vyzerať ako jednoduchý proces; za každou kvalitnou webstránkou stoja tímy tráviace hodiny vymýšľaním kreatívnych spôsobov ako zaujať vašu cieľovú skupinu, aké technológie zvoliť pre vaše riešenie a ako ho zoptimalizovať tak, aby bolo rýchle a bolo s ním možné jednoducho pracovať. Ak sa vaša spoločnosť nevenuje programovaniu a nemáte prehľad v aktuálnych trendoch a technológiách pre tvorbu webu, zbytočne len budete strácať drahocenný čas. Vložte svoj web do rúk profesionálnej agentúry a vy môžete svoj čas spokojne investovať do rozvoja svojho podnikania.

Vzhľad

Aj v dnešnej dobe stále platí, že obal knihy predáva. Váš firemný web by preto mal vyzerať moderne a pôsobiť profesionálne už na prvý dojem. Online služby na tvorbu webstránok vám síce ponúknu široký výber rôznych šablón, v ktorých si môžete prispôsobiť napríklad farby, ale tú istú sadu šablón ponúkajú aj stovkám svojich ostatných klientov. Nechcete predsa, aby web, ktorý vás má prezentovať ako spoločnosť vyzeral ako stovky ďalších generických webstránok. My vám pomôžeme s návrhom dizajnu vášho webu tak, aby bol unikátny, jednoduchý na použitie a zapamätateľný pre vašich klientov.

Výkon a optimalizácia

Online nástroje pre tvorbu webu sú väčšinou programované pre širokú škálu klientov z rôznych odvetví. Sú plné funkcionalít, ktoré vyzerajú skvele na papieri, avšak pri používaní čoskoro zistíte, že polovica z nich vám netreba a druhá polovica nefunguje presne tým spôsobom ako by to váš biznis vyžadoval. Práve z tohto dôvodu vám tieto služby nemôžu zaručiť ani optimalizáciu pre čo najlepší výkon a pozície vo vyhľadávačoch v takej miere ako je to možné pri na mieru vytvorených riešeniach. Zdá sa vám, že je váš web pomalý? Potrebovali by ste pre svoj web definovať určité ciele a sledovať správanie svojich zákazníkov na webe? V rámci našich služieb vám pomôžeme nastaviť analytiku na vašom webe, pozrieme sa na jeho technický stav a poradíme vám ako sa môžete posunúť vpred aj v rámci výsledkov vyhľadávania v Google.

Technická a užívateľská podpora

Ak sa vám pri prevádzke webu, ktorý ste si vytvorili online sami vyskytne problém, častokrát ste odkázaní na zdĺhavé prehľadávanie FAQ sekcie na portály poskytovateľa, v tom lepšom prípade sa dopracujete aj k nejakým písaným alebo video návodom ako riešiť najčastejšie sa vyskytujúce problémy. Málokedy sa stane, že máte k dispozícií človeka, ktorý dobre pozná všetky špecifiká vášho webu a vie vám promptne poradiť aké kroky je potrebné vykonať k náprave problému. Služby tvorby webu a riešení na mieru u nás vždy zahŕňajú určitý objem hodín, ktoré je možné využiť v prípade neočakávaných technických problémov prípadne taktiež aj na ďalšie rozširovanie funkcionalít vášho riešenia. Vždy si tak môžete byť istí, že všetko beží ako hodinky a v prípade, že budete potrebovať s niečím pomôcť, máte sa na koho obrátiť.